Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- ال جی و سامسونگ یک سال پیش به‌شکل رسمی ایران را ترک کردند و از همان زمان قرار شد برند‌های داخلی جایشان را پر کنند. آن زمان با هشت میلیون تومان می‌شد یخچال فریزر بالا و پایین کره‌ای خرید. مدل‌های سایدبای‌ساید ال‌جی و سامسونگ حدود ۱۷ میلیون تومان فروخته می‌شدند. خرید بهترین تلویزیون ۴۹ اینچی حدود پنج میلیون تومان بودجه لازم داشت و با شش میلیون تومان می‌شد یک ماشین لباسشویی هشت کیلوگرمی ال‌جی یا سامسونگ خرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان بهترین جاروبرقی‌ها بین دو تا سه میلیون تومان قیمت داشتند. یک سال پیش دلمان قرص بود که تولیدکننده‌های داخلی می‌توانند در روز‌های بی‌وفایی کره‌ای‌ها خیالمان را راحت کنند.   به گزارش فرارو؛ قرار بود لوازم خانگی با همان کیفیت و خیلی ارزان‌تر به دست مشتری برسد. حالا زمان زیادی نگذشته. قیمت لوازم خانگی کره‌ای که احتمالا اغلب آن‌ها از راه قاچاق وارد کشور می‌شوند، یا ته‌مانده انبار فروشگاه‌ها هستند، تقریبا چهار تا پنج برابر شده. برند‌های جایگزین آن‌ها یعنی سام و جی‌پلاس در سایت فروشگاهشان روی اغلب محصولات برچسب ناموجود زده‌اند و آن مدل‌هایی که به بازار عرضه شده‌اند، گران‌تر از آخرین محصولات لوازم خانگی کره‌ای فروخته می‌شوند. این روز‌ها به جای بودجه هشت میلیونی برای خرید یخچال فریزر کره‌ای، حدود ۱۲ میلیون تومان باید برای خرید یخچال فریزر جی‌پلاس هزینه کنیم. این تنها یک نمونه از مدل جانشینی برند‌های داخلی است.

قیمت یخچال فریزر ایرانی، حداقل ۹ میلیون تومان
آخرین یخچال فریزر‌های سامسونگ و ال‌جی قبل از خروجشان از ایران بین هشت تا ۲۰ میلیون تومان قیمت داشتند. آن زمان با بودجه‌ای در حدود هشت میلیون تومان می‌توانستیم بهترین یخچال فریزر‌های بالا پایین با تکنولوژی روز دنیا را بخریم.   یکی از پرفروش‌ترین‌هایشان که در هر مغازه‌ای توجه مشتریان را به خودشان جلب می‌کرد، یخچال فریزر سامسونگ مدل RT580 بود که با قیمت هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شد. آن زمان قیمت یک یخچال فریزر سایدبای‌ساید سامسونگ مدل HM34 تقریبا ۱۷ میلیون تومان بود. با ۲۴ میلیون تومان می‌توانسیتم یخچال سایدبای‌ساید چهار در ال‌جی بخریم که در آن با یک ضربه شفاف می‌شود و می‌توان داخل یخچال را مشاهده کرد. شاید باور نکنید، اما قیمت همین یخچال فریزر ال‌جی در حال حاضر به حدود ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است و یخچال فریزر بالا پایین هشت میلیونی سامسونگ، حدود ۴۰ میلیون تومان فروخته می‌شود. تازه اگر بتوان آن‌ها را پیدا کرد. آن‌ها صرفا در بعضی فروشگاه‌های لوازم خانگی پیدا می‌شوند و عموما به صورت غیرقانونی و از طریق قاچاق وارد کشور شده‌اند. آن روز‌هایی که یخچال فریزر‌های کره‌ای هشت تا ۲۴ میلیون تومان قیمت داشتند، قرار بود برند‌های داخلی جایشان را پر کنند.   حالا تقریبا یک سال از آن روز‌ها گذشته. اگر سری به فروشگاه‌های آنلاین برند‌های داخلی بزنید، اغلب با کلمه ناموجود مواجه می‌شوید. حتی اگر بتوان در فروشگاهی لوازم خانگی پیدا کرد، باید حداقل ۹ میلیون تومان برای خرید ارزان‌ترین یخچال فریزر پول بدهیم. برند‌هایی که قرار بود جایگزین سامسونگ و ال‌جی هشت میلیونی شوند، حالا یخچال فریزر بالا پایین را با قیمت ۱۲ میلیون تومان می‌فروشند. ارزان‌ترین یخچال فریزر سایدبای‌ساید آن‌ها ۲۳ میلیون تومان قیمت دارد و تنها ویژگی‌اش داشتن دو در کنار هم است و برای همین اسمش را ساید‌بای‌ساید گذاشته‌اند.   یخچال فریزر جی‌پلاس مدل GSS-J705 یک نمونه از آن‌ها است. صد رحمت به جی‌پلاس؛ سام که قرار بود جایگزین برند سامسونگ باشد، حتی سراغ تولید یخچال فریزر سایدبای‌ساید نرفته و تنها مدل بالا و پایین آن حدود ۱۳ میلیون تومان قیمت دارد. قیمت یخچال‌های ساید دیگر برند‌های داخلی هم به حدود ۴۰ میلیون تومان می‌رسد. قبل از خروج برند‌های کره‌ای با کمتر از نصف این رقم می‌توانستیم یخچال فریزر سایدبای‌ساید سامسونگ و ال‌جی بخریم.

قیمت ماشین لباسشویی ایرانی، حداقل ۱۰ میلیون تومان
ارزان‌ترین ماشین لباسشویی اتوماتیک هشت کیلوگرمی در حال حاضر حداقل ۱۰ میلیون تومان قیمت دارد. بیایید به یک سال قبل برگردیم. یعنی زمانی که سامسونگ و ال‌جی بارشان را بستند و با بازار لوازم خانگی ایران خداحافظی کردند. آن زمان هشت میلیون تومان برای خرید بهترین ماشین لباسشویی کره‌ای کافی بود. حتی با بودجه‌ای حدود شش میلیون تومان می‌شد ماشین لباسشویی هفت کیلوگرمی سامسونگ مدل رفت که قابلیت اضافه کردن لباس در حین شستشو دارد.   این روز‌ها قیمت همین ماشین لباسشویی سامسونگ یعنی Q1255 به حدود ۲۰ میلیون تومان رسیده است و عموما به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود. ماشین لباسشویی هشت کیلوگرمی ال جی زمانی هشت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت داشت و حالا اگر بتوانید آن را پیدا کنید، احتمالا باید برایش حدود ۲۳ میلیون تومان پول بدهید. قیمت بهترین مدل‌های لباسشویی‌هم به بیشتر از ۵۰ میلیون تومان رسیده است. سام و جی‌پلاس، همان برند‌های داخلی که قرار بود جای خالی لباسشویی‌های شش تا ۹ میلیونی سامسونگ و ال‌جی را پر کنند، این روز‌ها محصولاتشان را با قیمت ۱۰ تا ۱۸ میلیون تومان می‌فروشند. تازه این ارقام مربوط به محصولات جی‌پلاس است و اینطور که پیداست سام هنوز ماشین لباسشویی به بازار عرضه نکرده است.   فروشگاه این برند حتی دسته‌بندی ماشین لباسشویی ندارد. زمانی با هشت میلیون می‌شد یکی از بهترین ماشین لباسشویی‌های ال‌جی را خرید و حالا باید به همان رقم حدود دو میلیون تومان اضافه کنیم تا بتوانیم ارزان‌ترین ماشین لباسشویی هفت کیلوگرمی جی‌پلاس یعنی GWM-K723 را بخریم. لباسشویی‌های هشت کیلوگرمی جی‌پلاس حدود ۱۲ میلیون تومان فروخته می‌شوند و قیمت انواع ۱۰ کیلوگرمی آن‌ها به ۱۷ میلیون تومان می‌رسد. پیش از خروج برند‌های کره‌ای ماشین لباسشویی ۹ کیلوگرمی سامسونگ مدل P۱۴۹۴ حدود ۱۰ میلیون تومان بود که حالا قیمت مدل‌های قاچاق آن تقریبا ۲۸ میلیون تومان است. دیگر برند‌های لوازم خانگی داخلی هم ماشین‌های لباسشویی هفت کیلوگرمی را بین ۹ تا ۱۲ میلیون تومان می‌فروشند.   لباسشویی‌های هشت کیلوگرمی بین ۱۱ تا ۱۵ میلیون تومان، لباسشویی‌های ۹ کیلوگرمی بین ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان و لباسشو‌هایی ۱۰ کیلوگرمی هم بین ۱۴ تا ۱۸ میلیون تومان فروخته می‌شوند. همانطور که می‌بینید برند‌های داخلی به خوبی جای خالی ماشین لباسشویی‌های ال‌جی و سامسونگ را پر کرده‌اند!

قیمت تلویزیون ایرانی، حداقل هفت میلیون تومان
باورمان نمی‌شود که حدود یک سال پیش در همین صفحه زمانی که می‌خواستیم جدول قیمت تلویزیون ۵۵ اینچی بنویسیم، قیمت یکی از محصولات سامسونگ یعنی تلویزیون N6950 حدود ۱۰ میلیون تومان بود. تازه این مورد یکی از بهترین تلویزیون‌هایی بود که می‌شد در بازار لوازم خانگی پیدا کرد. تلویزیون‌های LED ال‌جی هم در همین محدوده قیمت داشتند و قیمت انواع OLED بیشتر و حدود ۱۶ میلیون تومان بود.   آن زمان می‌شد با تلویزیون‌های ۴۳ اینچی سامسونگ و ال‌جی را با بودجه چهار میلیون تومان بخریم. تلویزیون‌های ۴۹ اینچی هم حدود پنج تا شش میلیون تومان قیمت داشتند. این قیمت‌ها مربوط به آخرین ماه‌هایی است که این دو برند کره‌ای در بازار ایران حضور داشتند. اگر این روز‌ها بخواهید سراغ خرید تلویزیون‌های ال‌جی و سامسونگ بروید، احتمالا به محصولاتی که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند برمی‌خورید که قیمتشان افزایش نجومی داشته. مثلا در حال حاضر قیمت تلویزیون‌های ۴۳ اینچی این برند‌ها که زمانی چهار میلیون تومان بود، به حدود ۱۵ میلیون تومان می‌رسد. تلویزیون‌های ۴۹ اینچی حدود ۱۷ تا ۲۰ میلیون تومان و تلویزیون‌های ۵۵ اینچی حدود ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان فروخته می‌شوند. خواستیم دلمان را خوش کنیم به اینکه حداقل برند‌های داخلی جایگزین توانسته‌اند جای خالی تلویزیون‌های کره‌ای را پر کردند، اما به در بسته خوردیم.   چون این روز‌ها اگر بخواهیم تلویزیون ۴۳ اینچی بخریم، به جای چهار میلیون برای تلویزیون‌های کره‌ای باید حدود شش میلیون تومان بری خرید تلویزیون جی‌پلاس هزینه کنیم. تلویزیون ۴۳ اینچی سام هم تقریبا هفت میلیون تومان قیمت دارد. اگر زمانی می‌شد با پنج تا شش میلیون تومان تلویزیون ۴۹ اینچی سامسونگ و ال‌جی خرید، الان برای خرید تلویزیون ۵۰ اینچی سام باید هشت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان پول خرج کرد. تلویزیون‌های ۵۵ اینچی جی‌پلاس هم که زمانی قرار بود جای خالی تلویزیون ۱۰ میلیونی ال‎‌جی را پر کند، این روز‌ها با قیمت ۱۲ میلیون تومان در بازار فروخته می‌شود.   این یعنی نه‌تنها بعد از جایگزینی برند‌های داخلی نتوانستیم لوازم خانگی را با قیمت پایین‌تر بخریم، بلکه مجبور شدیم با پرداخت پول بیشتر به جای تلویزیون‌های ال جی و سامسونگ سراغ محصولات جی‌پلاس و سام برویم. تلویزیون‌های دیگر برند‌ها هم قیمت مشابهی دارند. در حال حاضر خرید تلویزیون ۴۳ اینچی حدود هفت میلیون، ۴۹ یا ۵۰ اینچی حدود ۹ میلیون و ۵۵ اینچی حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان بودجه لازم دارد.

جاروبرقی ایرانی، حداقل دو میلیون تومان
جاروبرقی‌های سامسونگ در آخرین ماه‌های حضور رسمی این برند در بازار ایران حدود یک میلیون و ۵۰۰ تا به سه میلیون تومان قیمت داشتند. یک نمونه آن‌ها جاروبرقی سامسونگ مدل king-18 بود که در بازار با قیمت دو میلیون تومان فروخته می‌شد.   این مدل را همچنان می‌توان در بازار پیدا کرد، اما قیمت آن به حدود شش میلیون تومان رسیده است. زمانی با دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان می‌توانستیم جاروبرقی بدون کیسه سامسونگ بخریم که در زمان خودش یکی از گران‌ترین جاروبرقی‌های موجود در بازار بود. در حال حاضر قیمت همین جاروبرقی بدون کیسه سامسونگ به حدود ۱۲ میلیون تومان می‌رسد.   جاروبرقی‌های ال‌جی قبل از خروج برند‌های کره‌ای وضعیت مشابهی داشتند و با دو میلیون تومان می‌شد یکی از بهترین جاروبرقی‌های کیسه‌دار موجود در بازار را خرید. مدل‌های بدون کیسه جاروبرقی‌های ال‌جی هم تقریبا دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت داشتند. جاروبرقی VB-5220HTS از نمونه آنهاست که در حال حاضر قیمت آن به حدود شش میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می‌رسد. برند‌های داخلی که قرار بود بعد از خروج ال‌جی و سامسونگ جای آن‌ها را پر کنند، این روز‌ها پشت مشتریان بازار لوازم خانگی را خالی کرده‌اند.   طوری که حتی سایت فروشگاه اصلی جی‌پلاس محصولی برای فروش ندارد و فروشگاه اصلی سام صرفا یک مدل جاروبرقی با قیمت سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان عرضه می‌کند. در حال حاضر برای خرید ارزان‌ترین جاروبرقی‌ها حدود دو میلیون تومان بودجه لازم است و اگر بخواهیم سراغ مدل‌هایی برویم که بتوان رویشان حساب باز کرد، باید حداقل سه میلیون تومان پول خرج کنیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ارزش سهام عدالت همسان سازی حقوق بازنشستگان وام ودیعه مسکن قیمت سکه قیمت دلار قیمت پراید قیمت لوازم خانگی لوازم خانگی ایرانی برندهای ایرانی میلیون تومان قیمت داشتند یخچال فریزر سایدبای ساید میلیون تومان قیمت میلیون تومان فروخته میلیون تومان رسیده ترین ماشین لباسشویی میلیون تومان می رسد میلیون تومان می شد ترین جاروبرقی ها میلیون تومان شش میلیون تومان ۱۰ میلیون تومان قاچاق وارد کشور دو میلیون تومان ۱۲ میلیون تومان ال جی و سامسونگ سامسونگ و ال جی حدود شش میلیون فروخته می شوند برند های داخلی خرید تلویزیون هشت کیلوگرمی قرار بود جای لوازم خانگی سامسونگ مدل حال حاضر هشت میلیون هزار تومان اینچی حدود ارزان ترین پر کنند روز ها کره ای برای خرید سه میلیون ۵۵ اینچی ۹ میلیون جای خالی آن زمان برند ها جی پلاس حدود ۱۰ یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید

آفتاب‌‌نیوز :

این روز‌ها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند.

پیگیری‌هایی که انجام شده این روز‌ها تلویزیون ۵۲ سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند.

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کار‌های فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آن‌ها پرداخته شده است.

البته این روز‌ها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روز‌ها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبر‌ها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است.

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کار‌هایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کار‌های کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • پایگاه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید