Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@12:24:09 GMT

اولویت؛ لوازم خانگی قاچاق

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۰۶۲۹۶

اولویت؛ لوازم خانگی قاچاق

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد، دو برند کره‌ای که تا پیش از تحریم‌ها ۶۰ درصد بازار را در اختیار داشتند و مدعی تولید داخل بودند با قطع همکاری طرف کره‌ای مشخص شد که نمی‌توانند بازار را تامین کنند و همین خلأ عامل اصلی افزایش قیمت‌ها در بازار شد و زمانی که با حمایت دولت قطعات چینی را جایگزین کردند نتوانستند حتی به کیفیت برند‌های ایرانی برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاهدات میدانی از سه راه امین‌حضور و خیابانی جمهوری نشان از جولان کالای قاچاق در بازار دارد.   طمع مدیران

فروشنده نمایندگی سامسونگ می‌گوید که تلویزیون‌های سام قرار است جای سامسونگ را در بازار بگیرند «اما بعید است چون  کیفیت لازم را ندارند». می‌گوید که میزان قابل توجهی از لوازم خانگی برند در انبار بنکدارهایی است که قیمت را هم آنها مشخص می‌کنند: «همان کارخانه سام الکترونیک تلویزیون‌های سام را تولید می‌کند و می‌گویند که از وسایل سامسونگ استفاده می‌شود، اما کیفیت محصولات این را نمی‌گوید.» به گفته این فروشنده خیابان جمهوری پیش از اینکه قیمت دلار بالا برود در بعضی از اجناس بین برند ایرانی و خارجی رقابت وجود نداشت، اما الان بازار آماده رقابت است: «برای مثال قیمت یکی از یخچال‌های برند اسنوا با سامسونگ اختلاف ۵ میلیونی داشت و قاعدتا مردم سامسونگ را انتخاب می‌کردند اما الان اختلاف قیمت بالای ۲۰ میلیون است.» او از یخچالی می‌گوید که در سال ۹۷ معادل ۲۰ میلیون قیمت داشته و الان به ۷۰ میلیون تومان رسیده است: «۷۰ میلیون غیرمنطقی است، اگر قرار بود بر اساس دلار هم بالا برود باید کمتر از این مقدار می‌شد. ناگفته نماند که قیمت جنس‌های ایرانی هم بالا رفته.» او در پاسخ به این سوال که اگر جنس ایرانی قدرت رقابت دارد و داخل کشور تولید می‌شود، چرا گران است می‌گوید که بخشی از گرانی به خاطر قیمت بالای قطعات است اما «دلیل اصلی سود کلان مدیران است. بازار به هم ریخته و قیمت‌ها نجومی بالا رفته. مردم هم بر اساس نیاز لوازم خانگی می‌خرند نه تفریح و عملا مجبورند. مدیران هم قیمت را بالا می‌برند.» به گفته او اختلاف قیمت یکی از تلویزیون‌های سامسونگ با اسنوا ۳۰۰ هزار تومان بود اما الان به هفت میلیون تومان رسیده است. با این احتساب که قیمت آن تلویزیون ایرانی از ۳میلیون و ۹۰۰ هزار به ۱۰ میلیون تومان رسیده است: «دلیل اصلی گرانی سامسونگ هم احتکار اجناس توسط بنکداران است. دولت هم کنترلی روی بازار ندارد. هر زمان و به هر میزان و به هر قیمتی که بخواهند جنس را به بازار عرضه می‌کنند. جنس قاچاق هم در بازار فراوان است.»

  افزایش ۷۰درصدی تقاضای جنس قاچاق

فروشنده دیگری هم حرف او را تایید می‌کند و می‌گوید: «اگر کرونا نبود قاچاق بیشتر هم می‌شد کرونا حتی روی بازار جنس‌های قاچاق هم تاثیر گذاشته است.» به گفته او تقاضای جنس قاچاق نسبت به دوسال پیش ۷۰ درصد بیشتر شده است: «الان همه دنبال جنس قاچاق می‌گردند مگر اینکه کالای ایرانی بردارند. مشتری داشتم برای دختر اولش یخچال سامسونگ خرید ۱۳میلیون و سه سال بعد وقتی برای خرید جهیزیه دختر دوم آمد آن یخچال به ۶۰میلیون رسیده بود. خب من هم بودم با این قیمت‌ها مسلما جنس قاچاق می‌خریدم. ارزان‌تر است و خودش هم می‌تواند گارانتی کند. قیمت‌ها حساب و کتاب خاصی ندارد.» به گفته او از ابتدای سال قیمت برخی از اجناس سه برابر شده است و شرکت‌هایی که قرار بود نیاز بازار به ال‌جی و سامسونگ را پاسخگو باشند نتوانستند موفق بشوند: «جی‌پلاس که چینی است و سام هم همان سام‌سرویس است که می‌گویند از تجهیزات سامسونگ استفاده می‌کند. راست و دروغش را نمی‌دانم، اما افراد کمی هستند که مشتری آنها باشند الان همه خواستار جنس قاچاق بدون گارانتی هستند. اگر هفته‌ای ۱۰ کالا بفروشم ۹ کالا جنس قاچاق است.»

  اختلاف اندک قیمت جنس ایرانی و قاچاق

 نکته جالب فاصله اندک قیمت جنس ایرانی و قاچاق است. یکی از فروشندگان خیابان جمهوری می‌گوید بازار پر شده از جنس قاچاق؛ «برای مثال یکی از تلویزیون‌های اسنوا ۱۵میلیون است درحالی که مدل قاچاق سامسونگ آن را در بازار می‌توان با ۲۰میلیون خرید.» او در پاسخ به این سوال که چرا جلوی جنس قاچاق را نمی‌گیرند، می‌گوید: «کی بگیره؟ بازار دست دو دسته است. کسانی که جنس قاچاق می‌آورند و کسانی که کالای برند را احتکار کرده‌اند. به گفته او یکی از دلایل عدم موفقیت اجناس ایرانی در بازار همین موضوع است: «از این مساله که بگذریم بدون تعارف مشتری می‌تواند در برندهای چینی جنس باکیفیت هم‌ پیدا کند این در حالی است که با کمی بالا بردن پول خرید می‌تواند قاچاق برندهایی مثل سامسونگ و ال‌جی را که کیفیت بالایی دارند بخرد.» این فروشنده نیز می‌گوید که ۸۰درصد تقاضای مشتری‌ها برای جنس قاچاق است: «به گارانتی هم اهمیت نمی‌دهند. قبلا گارانتی برای مشتری خیلی مهم بود، اما الان شرکت‌هایی هستند که حتی با حضور در منزل کالا را گارانتی می‌کنند. مردم هم پولشان را از سر راه نیاوردند که مثلا ۵۰میلیون بابت تلویزیون پول بدهند یا ۲۰ میلیون بابت جنس بی‌کیفیت، قاچاق می‌خرد خودش گارانتی می‌کند.» او می‌گوید برای خرید جنس قاچاق هم باید حواس مشتری جمع باشد: «تا دلت بخواهد تلویزیون‌های چینی را به اسم برندها‌ی سامسونگ و ال‌جی و حتی سونی می‌فروشند. اگر کاسب نباشی و جنس را نشناسی برای یک کالای چینی باید ۲۰ تا ۳۰ میلیون پول بدهی.»

  بازار در اختیار قاچاقچیان

مشاهدات  از بازار لوازم خانگی نشان می‌دهد افرادی که توانایی مالی دارند حاضر هستند جنس قاچاق بدون گارانتی بخرند. دو برند کره‌ای که تا پیش از تحریم‌ها ۶۰ درصد بازار را در اختیار داشتند و مدعی تولید داخل بودند با قطع همکاری طرف کره‌ای مشخص شد که نمی‌توانند بازار را تامین کنند و همین خلأ عامل اصلی افزایش قیمت‌ها در بازار شد و زمانی که با حمایت دولت قطعات چینی را جایگزین کردند نتوانستند حتی به کیفیت برند‌های ایرانی برسند.

پربیننده ترین کاهش ۵۰درصدی فروش اغذیه‌فروشی‌ها یک وعده غذا، چند؟ چرایی بازگشت ارز حاصل از صادرات غیر نفتی احتمال افزایش قیمت مرغ به ۳۰هزار تومان صدور کارت بازرگانی یکبارمصرف ممنوع شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کالای ایرانی سامسونگ لوازم خانگی کالای قاچاق برند ایرانی جنس ایرانی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت لوازم خانگی گفته او جنس قاچاق اما الان قیمت ها کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند

شهردار اصفهان با بیان اینکه بازار زرین، یک پاساژ نوساز است که از گذشته روایت گرفته و به زبان امروز ترجمه شده است، گفت: این موضوع به معنای حفظ شخصیت شهر بوده، زیرا در راستای روایت گذشته در حال احداث است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از گذر کمرزرین و ایستگاه‌های فاز نخست خط دو قطار شهری اصفهان اظهار کرد: در گذر کمر زرین به یافته‌هایی دست یافتیم که بخشی از هویت شهر است، از این‌رو تیم کاوش در این گذر حاضر شده‌اند و در حال بررسی آثار کشف شده هستند.

وی افزود: در حال حاضر برای مرحله نخست در تلاش هستیم تا این گذر به سرعت در مسیر استفاده شهروندان قرار گیرد، از این‌رو عوامل در حال رسیدگی و آماده‌سازی گذر هستند.

شهردار اصفهان تاکید کرد: پاساژ زرین واقع در این گذر یکی از درست‌ترین اتفاقات معماری در این کلان‌شهر است، زیرا معماران در طراحی این بازار با نگاه به گذشته و هویت شهر، اقداماتی انجام داده‌اند که صدمه‌ای به شخصیت شهر وارد نشود.

قاسم‌زاده با بیان اینکه بازار زرین، یک پاساژ نوساز است که از گذشته روایت گرفته و به زبان امروز ترجمه شده است، گفت: این موضوع به معنای حفظ شخصیت شهر است، زیرا در راستای روایت گذشته در حال احداث است.

وی با بیان اینکه حفظ روایت کلان یا کلان روایت شهر یکی از مصادیق درست و موفق ساخت بنا است، ادامه داد: پاساژ زرین نیز با همین موضوع شکل گرفته است.

اکتشافات گذر کمرزرین با فرضیه‌های زیادی مواجه است و باید مورد بررسی باستان‌شناسان قرار گیرد

شهردار اصفهان با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مهم درباره گذر کمر زرین خاطرنشان کرد: زندگی در این محور باید جریان پیدا کند، زیرا این میدان، شلوغ‌ترین، پویاترین و حیاتی‌ترین میدان شهر بوده، اما سال‌های زیادی است که این میدان توسط گرد غربت اذیت می‌شود، از این‌رو هرچه سریع‌تر باید زندگی در این محور جریان پیدا کند.

قاسم‌زاده گفت: اکتشافات گذر کمرزرین با فرضیه‌های زیادی مواجه است و باید مورد بررسی باستان‌شناسان قرار گیرد، همچنین با این اکتشافات، نشانه‌ای از گذشته خود را پیدا کردیم و معبر نیز با حفظ نشانه‌ها باید هرچه زودتر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

اوراق مشارکت، بخشی از این تأمین مالی این پروژه است

وی در جریان بازدید و بررسی روند پیشرفت ایستگاه‌های فاز نخست خط دو متروی این کلان‌شهر نیز گفت: در صدد هستیم بخشی از خط دو متروی اصفهان تا پایان سال جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرد و ایستگاه دارک تا قدس در اولویت نخست قرار دارد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه امروز از ایستگاه‌های فاز نخست خط دو قطار شهری بازدید شد، تاکید کرد: روند پیشرفت این ایستگاه‌ها بسیار خوب بوده و عملیات نازک‌کاری بعضی از ایستگاه‌ها از جمله عمان‌سامانی شروع شده است.

قاسم‌زاده گفت: روند پیشرفت دیگر ایستگاه‌های خط دو قطار شهری، قابل قبول است و امیدواریم تا پایان سال جاری بخشی از خط دو قطار شهری این کلان‌شهر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با اشاره به تأمین مالی قطار شهری این کلان‌شهر ادامه داد: اوراق مشارکت، بخشی از این تأمین مالی این پروژه است که سال گذشته رقم خوبی در این زمینه به این کلان‌شهر اختصاص یافت و بخش دیگر آن از طریق درآمدهای شهری تأمین می‌شود، همچنین تیم مالی شهرداری به‌صورت جدی پیگیر هستند تا با تأمین منابع مالی وقفه‌ای در اقدامات پیمانکاران ایجاد نشود.

کد خبر 750484

دیگر خبرها

  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز